Mike Tyson, her dövüşten önce kullandığı şaşırtıcı tekniği anlattı

Mike Tyson, her dövüşten önce kullandığı şaşırtıcı tekniği anlattı

Mike Tyson her dövüşten sonra kullandığı tekniği anlattı. İşte tüm detaylar.

Mike Tyson, boks kariyeri boyunca dövüş öncesi hipnozun kendisine nasıl yardımcı olduğunu açıkladı ve 13 yaşından itibaren bu antrenmanla “hazırladığını” söyledi. Pek çok kişi tarafından boks tarihinin en yıkıcı yumruk atan oyuncusu olarak görülen Tyson, Temmuz ayında YouTube yıldızı Jake Paul ile dövüşerek müsabakalara geri dönecek. Dallas’taki AT&T Stadyumu’nda gerçekleşecek ve Netflix’te canlı yayınlanacak olan tartışmalı maç, resmi olarak onaylanmış profesyonel bir yarışma olacak. Tyson dövüş başlamadan önce 58 yaşına girecek, Paul ise 27 yaşında. Maç öncesinde Tyson, 2 Mayıs Perşembe günü Good Trouble podcast’inde tenis yıldızı Nick Kyrgios ile geçmiş hipnozu hakkında konuştu.

Mike Tyson, her dövüşten önce kullandığı şaşırtıcı tekniği anlattı

Amerikalı, “Ben hipnozun savunucusuyum” dedi. “13, 14 yaşımdan kariyerimin sonuna kadar hipnozla büyütüldüm. Dövüşmeden önce hep hipnoz alırdım. “Her şey kendi bilincinize ulaşmanızla ilgili. Öz-bilincinizle, gaddarlığınızla bir bağlantınız var. Her şey bağlantı kurmakla ve bunu savaşmak için de kullanmakla ilgili…” “Her şey sevgidir, her şey sevgiyle bağlantılıdır. Biz savaşa giderken bile” ifadelerini kullandı.

Bir kişi olarak nasıl değiştiğini anlatan Mike Tyson şunları ekledi: “Yolculuk, ruhsal yolculuk hiçbir zaman bitmeyecek gibi görünüyor. “Maneviyatınız değişir, aklınız değişir, ruhunuz değişir. Şu anda Tanrı ile tanışmaya hazır olduğum aşamadayım” dedi. 2020’de The Joe Rogan Experience’a katılan Tyson, hipnoz deneyiminin derinliklerine indi.

Google Chrome’a Yapay Zeka Entegrasyonu: Gemini Desteği