Microsoft Tokyo Game Show’da Etkinlik Düzenlemeyecek

Microsoft Tokyo Game Showa Katılmayacak

Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2014’te basın toplantısı düzenlemeyeceklerini açıklayan Microsoft, oyunseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil konsolu Xbox One‘ı Eylül ayında birçok yeni pazarda satışa sunacak olan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, oyun dünyasını şaşırtan bir açıklamada bulundu. Aralarında Japonya, Güney Kore ve Hindistan gibi önemli pazarların yer aldığı yeni ülkelere Xbox One’ı taşımak üzere olan firma, önümüzdeki ay Japonya’da düzenlenecek olan Tokyo Game Show‘da basın toplantısı düzenlemeyeceklerini açıkladı.

Tokyo_Game_Show

Şu ana kadar istenen şatış grafiğini yakalayamayan ve aynı dönemde piyasaya sürülen rakibi PlayStation 4’ün açık ara gerisinde kalan Xbox One’ı daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için sıkı bir çalışma yürüten Microsoft‘un, Tokyo Game Show’da oldukça kapsamlı bir etkinlik düzenlemesi ve birçok önemli oyunu görücüye çıkarması bekleniyordu. Ancak konu hakkında açıklamalarda bulunan Xbox patronu Phil Spencer, Microsoft’un Tokyo Game Show 2014’te basın toplantısı düzenlemeyeceğini duyurdu. Spencer buna rağmen Tokyo Game Show 2014‘te yer alacaklarını belirtmiş olsa da, etkinlikte Xbox One hakkında önemli açıklamaların yapılması beklenmiyor.

Nokia Lumia 620 Cyan Güncellemesine Kavuşuyor