Xperia Z3 Tablet Compact’in Özellikleri Ortaya Çıktı

Xperia Z3 Tablet Compactin Özellikleri Ortaya Çıktı

Sony’nin IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtması beklenen Xperia Z3 Tablet Compact’in donanımsal özellikleri hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Önümüzdeki ay Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014‘te birçok yeni ürününe görücüye çıkarması beklenen Japon teknoloji devi Sony bu sabah paylaştığı bir resimle, etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtması beklenen Xperia Z3 Tablet Compact‘i ve yeni akıllı saatini gözler önüne sermişti. Sony tarafından paylaşılan bu resimle birlikte Xperia Z3 Tablet Compact’in IFA 2014 kapsamında tanıtılacağı neredeyse kesinleşmiş olsa da, merakla beklenen tabletin donanımsal özellikleri hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Sony-Xperia-Z3-Tablet-Compact

Ancak Sony‘e yakın kaynaklar tarafından internete sızdırılan yeni bilgiler, Xperia Z3 Tablet Compact‘in donanımsal özellikleri hakkında merak edilen ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı. Geçtiğimiz ayladar piyasaya sürülen Xperia Z2 Tablet’te olduğu gibi TRILUMINOS ekran barındıracak olan Z3 Tablet Compact’in donanımsal özellikleri arasında 1920 x 1080 çözünürlükte 8 inç dokunmatik ekran, 2.5 GHz Qualcomm Snapdragon 801 işlemci, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve 8 megapiksel arka kamera yer alacak.

Xperia Z3 Tablet Compact‘te beklendiği gibi Snapdragon 805 işlemciye yer verilmemiş olsa da kullanılan Snapdragon 801 işlemcinin, Xperia Z3 Tablet’te yer verilen Snapdragon 801 işlemciden daha güçlü olacağı belirtiliyor.

HTC Nexus 8 Ekim Ayına Kadar Tanıtılacak