Xbox One Tokyo Game Show’a Katılacak

Xbox One Tokyo Game Showa Katılacak

Eylül ayında Japonya’da satışa sunulacak olan Xbox One’ın aynı ayın başında düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2014’te yer alacağı resmi olarak açıkladı.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft, merakla beklenen yeni nesil konsolu Xbox One‘ı geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürmüştü. Aynı dönemde Sony tarafından satışa sunulan PlayStation 4‘le sıkı bir rekabet içerisinde giren Xbox One, şimdilik rakibinin gerisinde kalmış durumda. Xbox One’ın bu rekabette kaybeden taraf oluşunun temel nedenleri arasında, PlayStation 4 kadar fazla pazarda satışa sunulmamış olması geliyor. Ancak bu durumu tersine çevirmeye kararlı görünen Microsoft, yeni nesil konsolunu 4 Eylül’de Japonya’da satışa sunmaya hazırlanıyor.

Tokyo_Game_Show

Teknoloji firmaları için önemli bir pazar olan Japonya’da pek de iyi bir başlangıç yapamayan PlayStation 4’ü geride bırakmaya niyetlenen Xbox One, ülkedeki kullanıcılara kendisini tanıtmak için çalışmalara başladı. PlayStation 4’ün Japonya’da karşılaştığı zorluklardan kaçınmak isteyen Microsoft, Xbox One’ı Eylül ayında düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2014‘te kullanıcıların beğenisine sunacak. Konu hakkında Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Xbox patronu Phil Spencer, Xbox One’ı Tokyo Game Show’da yer alacağı resmi olarak duyurdu.

Facebook Dünya Kupası İstatistiklerini Açıkladı