Xbox One Tokyo Game Show’a Hazır Görünüyor

Xbox One Tokyo Game Showa Hazırlanıyor

Eylül ayında düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2014’e şimdiden hazırlanmaya başlayan Microsoft, Xbox One kullanıcılarına yeni sürprizler hazırlıyor.

Yeni nesil konsolu Xbox One‘ı geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya süren teknoloji devi Microsoft, şu ana kadar rakibi Sony’nin gerisinde kaldı. Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4 satışları konusunda Xbox One‘ı açık ara geride bırakırken, Microsoft da bu durumu düzeltmek için sıkı bir çalışma başlattı. Microsoft’un yeni nesil konsolu şu ana kadar PlayStation 4‘e oranla daha az bölgede satışa sunulmuş olsa da, çok yakında yeni bölgelere de taşınacak. Bu bölgelerin başında da konsolun Eylül ayında satışa sunulacağı Japonya geliyor.

Tokyo_Game_Show

Japonya’da merakla beklenen Xbox One‘ın çıkışı hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft Japonya yöneticisi Takashi Izumi, kullanıcılar için yeni sürprizler hazırladıklarını belirtti. Ülkedeki Xbox One ön siparişlerinin firmanın beklentilerini karşıladığına dikkat çeken Izumi, daha fazla kullanıcının ilgisini çekmek için ülkenin dört bir tarafında deneme platformları kuracaklarını belirtti. Microsoft’un yeni nesil konsolunu Japonya’da satışa sunmasından hemen sonra düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2014 hakkında da konuşan Izumi, etkinlik kapsamında hem E3 2014’te tanıtılan oyunların hem de yeni sürprizlerin oyunseverlere sunulacağını belirtti.

Sanal Gerçeklik Sony’nin Öncelikleri Arasında