PlayStation 4 İçin Yeni Özellikler Yolda

PlayStation 4 İçin Yeni Özellikler Yolda

Xbox One’la giriştiği rekabette şu ana kadar açık önde olan PlayStation 4’ün E3 2014 sonrası eklenecek yeni özelliklerle arayı koruması bekleniyor.

Oyun konsolu alanındaki ezeli rakipler Sony ve Microsoft, yeni nesil konsolları PlayStation 4 ve Xbox One‘ı geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürmüşlerdi. Oyun alanına daha çok önem veren ve çok daha güçlü bir donanıma sahip olan PS4 kısa sürede Xbox One’ı geride bırakmayı başarmış olsa da, Microsoft‘un son dönemde Xbox One’ı daha cazip getirmek için yürüttüğü çalışmalar bu farkı az da olsa kapatacak gibi görünüyordu.

Play_Station_4

Ancak Microsoft’un yeni nesil konsolunu geliştirmek için yürüttüğü bu çalışmalara karşı Sony‘nin de boş durmadığı ortaya çıktı. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan E3 2014 kapsamında PlayStation 4‘e özel birçok projeyi ilk kez görücüye çıkarması beklenen Sony, E3 2014 sonrası için de önemli planlara sahip. Sony’ye yakınlığıyla bilinen kaynaklara göre, E3 2014’ün hemen sonrasında PS4 için yayınlanacak yeni bir güncellemeyle beraber kullanıcılara birçok yeni özellik sunulacak.

FIFA 15 PC’yi Yeni Nesil Seviyesine Taşıyacak