Tokyo Game Show’da Yeni PS4 Oyunları Tanıtılacak

Tokyo Game Showda Yeni PS4 Oyunları Tanıtılacak

Gamescom 2014’teki etkinliklerine tüm oyunları sığdıramadıklarını belirten Sony, bu yeni oyunların Tokyo Game Show 2014’te tanıtılacağını belirtti.

Japon devi Sony tarafından geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülen ve piyasaya sürüldüğü günden beri oyunseverlerden büyük ilgi gören PlayStation 4, geçtiğimiz günlerde 10 milyon kilometre taşını geride bırakmayı başarmıştı. Ancak PlayStation 4‘ün bu başarısına rağmen kullanıcıları çekmek için çalışmalarına ara vermeyen Sony, önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2014‘te birçok yeni PS4 oyununun görücüye çıkarılacağını açıkladı.

Tokyo_Game_Show

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sony Worldwide Studios yöneticisi Shuhei Yoshida, şu sıralar Almanya’da düzenlenmekte olan Gamescom 2014 kapsamında mümkün olduğunca fazla yeni PlayStation 4 oyunu tanıtmak istediklerini belirtti. Ancak Gamescom 2014 kapsamında istedikleri kadar oyunu tanıtmaya fırsat bulamayacaklarını anladıklarını belirten Yoshida, etkinlik kapsamına sığdıramadıkları birçok yeni oyunları olduğunu söyledi. Bu yeni oyunları da önümüzdeki ay düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2014‘te tanıtacaklarını belirten Yoshida, ayrıca Japon oyunseverlere özel geliştirilen oyunların da etkinlikte tanıtılacağını hatırlattı.

Until Dawn PlayStation 4 İçin Hazırlanıyor