Xbox One E3 2014’e Hazır Görünüyor

Xbox One E3 2014e Hazır Görünüyor

Microsoft, E3 2014 kapsamında Xbox One için düzenleyeceği etkinliğin tarihi ve içeriği hakkındaki yeni detayları oyun dünyasıyla paylaştı.

Haziran ayında Los Angeles’ta düzenlenecek olan E3 2014 için oyun dünyasındaki meraklı bekleyiş devam ederken, oyun firmaları da fuar için planlarını oyunseverlerle paylaşmaya devam ediyorlar. Yeni nesil konsolu Xbox One‘ı geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya süren teknoloji devi Microsoft da bu firmaların arasında yer alıyor.

Xbox_One

Microsoft‘un yeni nesil konsolu her ne kadar oyun dünyasında ilgiyle karşılanmış olsa da, rakibi Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4’ün açık şekilde gerisinde kalmaktan kurtulamadı. Xbox One‘ı PlayStation 4‘ün gerisinde kalmasının en büyük sebebi olarak ise, Microsoft’un yeni nesil konsolunda oyuna yeterince odaklanmamış olması gösterildi.

Ancak Microsoft bu duruma düzeltmek için bir süre önce harekete geçti ve Xbox bölümünün başına yeni bir yönetici getirerek, Xbox One’ı oyunlara odaklı bir konsol haline getirebilmek adına ilk adımı atmış oldu. İşte Microsoft’un E3 2014 kapsamında düzenleyeceği etkinliği de bu yönde olacak ve yeni nesil konsolun kullanıcılarına sunacağı yeni oyunları gözler önüne serecek.

Xbox Live Community yöneticisi Larry Hryb, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve E3 2014 kapsamında düzenlenecek etkinliğin Xbox: Game On adını taşıyacağını belirtti. Xbox.com ve Xbox Live servisi üzerinde canlı olarak yayınlanacak bu etkinlikte, Xbox One‘a yönelik olarak hazırlanan birçok yeni oyun ilk kez oyunseverlerin karşısına çıkacak. 2014 ve sonrasında çıkacak ve henüz duyurulmamış birçok yeni oyunun tanıtılması beklenen etkinlikte, daha önce duyurulan Xbox oyunlarından da yeni içerikler paylaşılacak. Önümüzdeki aylarda oyun dünyasını renklendirecek yeni oyunlara ev sahipliği yapacak olan E3 2014, 10 – 12 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.

Surface Mini Çok Yakında Tanıtılacak