HP, 11 inçlik yeni tableti piyasaya sürüyor

hp3

PC üreticisi HP, klavye aksesuarı aracılığıyla dizüstü bilgisayar işlevi görebilen ve aynı zamanda çevirmeli bir web kamerasına sahip 11 inçlik yeni bir tabletin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Yeni tablet 11 Aralık’tan itibaren satışa çıkacak ve 499 dolardan başlayacak. Bu, markanın Envy 34 inç Hepsi Bir Arada Masaüstü PC’yi piyasaya sürmesinden sonra geldi.

Microsoft Surface Go tablet, yeni HP tablete biraz benzerlik gösteren en yakın üründür. Bu nedenle, yeni HP tabletin doğrudan rakibi olabilir. HP tarafından yapılan duyuruda ayrıca, yeni tabletin dikey veya yatay olarak hareket ettirilebilen ve bir web kamerası olarak çalışmak için 180 derece döndürülebilen 13 MP arka kamerası olduğu belirtildi.

hp2

Üretici, tablet ekranının kısa kenarı etrafında çevrilerek web kamerası işlevi görebilecek arkaya bakan bir kameraya sahip yeni tabletin ilk kez bir tabletin böyle bir özelliğe sahip olacağını iddia ediyor.

Yeni HP 11 inç tablet, klavye aksesuarıyla hem dikey hem de yatay modda çalıştırılabilir. Bu, web kamerası için daha fazla çok yönlülük sağlar. Yeni tablet, tabletin işlevselliğini daha da geliştiren HP’nin Eğim Kalemi ile de uyumludur. Klavye ve Tilt Pen aksesuarları, cihaza bazı yenilikler sunuyor. Daha fazla aksesuar bağlamak ve tableti şarj etmek için bir USB-C bağlantı noktası da vardır. Parmak izi okuyucu, tabletteki güç düğmesine yerleşiktir.

hp

Yeni HP 11 inç tablet, Intel Pentium Silver N600 işlemciden güç alıyor ve Windows 11 S modunda çalışıyor. Tablet, tablet için 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuyor. Tabletin kendisi 499 dolardan satılacak olsa da, ek klavye aksesuarı 100 dolara kadar çıkabilir ve böylece yeni tabletin öngörülen fiyatı 599 dolara kadar çıkabilir. Lansman tarihine yaklaştıkça, ürünle ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıkacak.

Olympus, Samsung ile ortaklığını yalanladı