Netflix Britney Spears belgeselini tanıttı

Britney Spears

Yeni Britney Spears belgeseli geliyor. Netflix, Salı günü, tam bir fragmanın yarın çıkacağına dair bir uyarı ile 18 saniyelik bir teaser tweetleyerek söylentileri doğruladı.

Netflix, Britney Spears belgeselini tanıttı. Britney vs Spears başlıklı klip, Spears’ın 21 Ocak 2009 günü saat 12:29’da bir avukata bıraktığı bir sesli mesajı içeriyor. “Merhaba, benim adım Britney Spears” dediği duyuluyor. “Seni daha önce aradım. Konservatuarı ortadan kaldırma sürecinde emin olmak istediğim için tekrar arıyorum…”

Netflix, Britney Spears belgeselini tanıttı

Netflix Britney Spears belgeselini tanıttı

Netflix’in ilk kez aylar önce Bloomberg tarafından haber yapılan Spears hakkındaki belgeseli, “Framing Britney Spears”ın çıkışından çok önce planladığı öğrenildi. Netflix belgesinin haberi, “The New York Times Presents” serisinin bir parçası olarak FX ile iş birliği içinde dağıtılan Hulu’nun “Framing Britney Spears”ını takip ediyor. Şarkıcının yıllarca kendi iradesi dışında bir koruma altında tutulduğunu söyleyen #FreeBritney hayran hareketine kısmen odaklanan bu belgesel, sosyal medyada bir kargaşaya neden oldu ve Spears’ın 13 yıllık olağandışı konservatuarına büyük bir ilgi uyandırdı.

Belgesel Erin Lee Carr tarafından yönetiliyor ve bir yıldan fazla bir süredir çalışmaların devam ettiği biliniyor. Netflix, projeyi sır gibi saklarken Salı günü attığı tweet ile resmen tüm dünyaya duyurmuş oldu. Sosyal medyada olay olan tanıtım sonrası, yapımda Spears’ın yer alıp almayacağı konuşulsada şu an için bu mümkün değil gibi görünüyor.

Henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmayan belgesel, şimdiden merakla bekleniyor.

iPhone 13 batarya kapasiteleri kullanıcının takdirini kazandı: Sonunda yola geldi