Metaverse oyunları reddit kurucusunun ilgi odağı oldu: Gelecek yeniden şekilleniyor

Metaverse projelerinde yeni

Metaverse oyunları reddit kurucusunun ilgi odağı olmayı başardı. Özellikle son dönemlerde bu tür oyunlara büyük ölçüde rağbet var. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte göz atalım.

Tüm dünyayı kasıp kavuran metaverse oyunları reddit kurucusu tarafından övgü aldı. Bu tür oyunlarda siz her oynadığınız oyun için belirli miktarlarda kazanç elde edebiliyorsunuz. Reddit kurucusu işte tam olarak bu noktaya parmak bastı. Blokzincir tabanlı oyunların artması ile birlikte oyun dünyasının çok daha fazla ilgi çektiğini ifade etti.

Normal şartlarda herhangi bir oyun oynadığınızda para kazanmanız pek olası değil. Çoğunlukla kullanıcılar oyunlar için para vermek zorunda kalıyor. Bu durum bazıları tarafından yoğun eleştiri konusu haline geliyor. Fakat metaverse dünyası sayesinde oyunlardan para kazanmanız mümkün.

Metaverse oyunları reddit kurucusunun ilgisini çekiyor

Reddit kurucusu Alexis Ohanian tarafından yapılan açıklamalara bakacak olursak önümüzdeki 5 yıl içerisinde oyuncuların ana hedefi kripto para kazanmak olacak. Blok zincirler üzerinde oynanan oyunlar sayesinde kripto para kazanmak mümkün.

Metaverse oyunları reddit

Elde ettiğiniz tüm kripto paralar değerini arttırdıkça mevcut fiat paranız aynı ölçüde artış gösteriyor. Sadece 5 yıl içerisinde bu artışın çok daha ciddi seviyelere geleceği söyleniyor. En azından reddit kurucusu böyle düşünüyor. Oyuncular reklamlar için adeta hasat ediliyor. Çoğunlukla oyuncular herhangi bir kazanç sağlayamıyor.

Elon Musk metaverse yorumlarıyla şaşırttı

Metaverse oyunları reddit kurucusu tarafından kazanç sağlaması yönünden takdir topladı. Ona göre oyuncular bu tür oyunlardan para kazanmalı. Oynadığınız süre ve yaptığınız görevler gibi şeylerden kazanç sağlamak metaverse oyunlarında çok daha kolay olacak. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.