EA üç yeni Marvel oyunu hazırlayacak

EA marvel oyunu

Electronic Arts, üç yeni Marvel oyunu hazırlamak için stüdyo ile anlaştıklarını duyurdu. Bu üç oyundan biri yeni Iron Man oyunu olacak.

Oyun dünyasının önde gelen stüdyoları arasında yer alan Electronic Arts, Marvel ile ortaklığını büyütüyor. Daha önce de Marvel ile ortak projelere imza atan EA, dün bir açıklama yaparak, Marvel karakterlerine odaklanan üç oyun hazırlamak için Marvel ile yeni bir anlaşma imzaladıklarını duyurdu. Bu üç oyundan biri, eylül ayında duyurulan Iron Man oyunu olacak.

Diğer iki Marvel oyununun hangi karakterlere odaklanacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak EA bu iki oyununun da aksiyon/macera türünde olacağını ve yeni hikayeler anlatacağını açıkladı. Her iki oyun da hem PC’ye hem de oyun konsollarına gelecek.

marvel oyunlari

Her ne kadar Electronic Arts şimdiden üç yeni Marvel oyunu duyurmuş olsa da bu oyunların oyun severlerle buluşması muhtemelen yıllar alacak. Marvel Games yöneticisi Jay Ong’un açıklamaları da buna işaret ediyor. Ong, oyun severlerin gelecekte bu oyunlar hakkında daha fazla şey öğrenmesi için sabırsızlandığını söyledi. Ong’un sadece oyunla ilgili detaylar için bile çok yakın olmayan bir geleceğe işaret etmesi, oyunlarını kendilerini ise en az birkaç yıl sonra göreceğimiz anlamına geliyor. Bu üç oyun arasında çıkışı en yakın olanı ise tahmin edeceğiniz gibi yeni Iron Man oyunu. Ancak onun da çıkış tarihi şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bildiğiniz gibi Electronic Arts, yeni Marvel oyunları geliştiren tek stüdyo değil. Skydance New Media ve Insomniac stüdyoları da Marvel oyunları hazırlıyor. Skydance’in hazırladığı oyunlardan biri II. Dünya Savaşı sırasında geçen bir Kaptan Amerika oyunu. Bir diğeri ise yeni Black Panther oyunu. Diğer yandan Insomniac, yeni Spider-Man oyununu önümüzdeki yıl oyun severlerle buluşturacak. Midnight Suns ise 2 Aralık’ta raflardaki yerini alacak.

Interpol: MetaVerse yeni bir suç dünyası yaratabilir