Merakla beklenen Dragon Age 4 duyuruldu!

maxresdefault 12

Bir süredir gündemde olan yeni Dragon Age duyurusu sonunda geldi. Electronic Arts ve Bioware, Dragon Age 4 için ilk resmi açıklamayı yaptı.

Oyun dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere, bir süredir yeni Dragon Age oyunu üzerine bazı söylentiler mevcuttu. Nitekim kısa süre önce bazı Bioware yetkilileri, Aralık ayı içerisinde Dragon Age 4 hakkındaki ilk resmi duyurunun geleceğini belirtmişlerdi.

Geçtiğimiz gün Electronic Arts ve Bioware, Dragona Age 4 hakkındaki ilk resmi açıklamayı yaptı. Serinin yeni oyununun geliştirme aşamasında olduğu belirtilirken, bir de duyuru videosu yayınlandı. Dilerseniz yayınlanan bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Dragon Age 4 için ilk video yayınlandı

Açık konuşmak gerekirse videodan çok bir şey anlaşılmıyor. Dahası videonun sonlarına doğru gelen The Dread Wolf Rises’ın yeni oyunun ismi olup olmadığı da belli değil.

Görünen o ki gerek EA, gerekse de Bioware şimdilik yalnızca yeni Dragon Age’in gelişim aşamasında olduğunu belirtmek istediler. Nitekim oyunun çıkış tarihi, hangi platformlar için yayınlanacağı gibi bilgiler de duyurulmadı.

Muhtemelen Dragon Age 4 ile ilgili detayların büyük bir kısmı E3 2019’da ortaya çıkacaktır. EA, serinin yeni oyununu PS4 ve Xbox One haricinde bir sonraki nesil konsollar için de duyurabilir. Oyun için sızdırılan çıkış tarihi ise 2021. Malum, sağlam bir RPG oyunu geliştirmek tahmin edilenden çok daha uzun sürebiliyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

2018’in en iyi PC oyunları!