Dragon Age: Inquisition’dan Yeni Ekran Görüntüsü

Dragon Age Inquisition DG 626

Dragon Age: Inquisition’dan yeni bir ekran görüntüsü, yapımcı firma BioWare tarafından oyunseverlerle paylaşıldı.

Son yılların en beğenilen RPG oyunlarının başında gelen Dragon Age serisi, bu sonbaharda yayınlanancak yeni üyesi Dragon Age: Inquisition’la devam edecek. Daha önceki Dragon Age oyunlarında olduğu gibi Inquisition da, Baldur’s Gate ve Mass Effect gibi ünlü RPG serilerinin yapımından sorumlu olan BioWare stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Dragon Age: Origins ve Dragon Age II’nin devam oyunu olarak lanse edilen Inquisition, seriyi kökenleri taşımayı amaçlıyor. Her ne kadar yeni oyunda Dragon Age II’de yaşananlar göz ardı edilmeyecek olsa da, tarz olarak daha çok Origins’e yakın olacağı belirtiliyor.

Dragon_Age_Inquisition_DG

Dragon Age: Inquisition’ın çıkışı için serinin hayranlarının meraklı bekleyişi devam ederken BioWare, oyundan yeni bir ekran görüntüsünü oyunseverlerle paylaştı. Yayınlanan bu yeni ekran görüntüsü her ne kadar daha önce yayınlananlar gibi karakter tasarımları içermiyor olsa da, Inquisition’da serinin hayranlarına sunulacak olan muhteşem görselliği gözler önüne seriyor. Yayınlanan bu yeni görselde görme şansı yakaladığımız mekan ise Dragon Age dünyasındaki elflere ev sahipliği yapan Dales bölgesi.

Hem yeni hem de eski mekanlar Inquisition’dan önemli bir rol oynuyor çünkü yeni oyunda kullanıcıları, diyardaki krallıkları bir araya getirmek için zorlu bir yolculuğa çıkarıyor. PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan Dragon Age: Inquisition, bu yılın son bahar aylarında Electronic Arts tarafından piyasaya sürülecek.

Titanfall’un Xbox 360 Versiyonundan Yeni Detaylar