Dragon Age 4 geliyor!

dragon age

RPG oyunu denildiğinde akla ilk gelen serilerden biri olan Dragon Age için devam oyunu geliyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Oyun dünyasının önemli serilerinden biri olan Dragon Age, son olarak 2014 Kasım ayında satışa sunulan Inquisition ile PC ve konsollarımıza konuk olmuştu. Ortaya çıkan son detaylara göre, Bioware önümüzdeki ay serinin yeni oyununu duyurmayı planlıyor.

Bioware yeni bir Dragon Age oyunu üzerinde çalışıyor

Serinin ilk oyunu olan DragonAge Origins 2010 yılında satışa sunulmuştu. Oyun gerek hikayesi, gerekse de atmosferiyle oyun severlerden tam not almıştı. Yapımın ses getirmesi üzerine çalışmalara başlayan Bioware, bir yıl sonra yani 2011’de devam oyununu satış sundu.

İkinci oyun biraz aceleye getirilmiş olması nedeniyle beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı. Bu sebepten ötürü sonraki oyun için zamana ihtiyacı olduğunu açıklayan Bioware, 3. oyun için 2014’e kadar bekledi. Nitekim 2014 Kasım’ında serinin 3. oyunu olan Inquisition satışa sunuldu.

Serinin fanları devam oyunundan umutlarını kesmişti ki Bioware’den sevindirici bir haber geldi. Stüdyonun yetkili isimlerinden biri olan Casey Hudson, önümüzdeki ay Dragon Age ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacaklarını belirtti. Bu muhtemelen serinin yeni oyununun duyurusu olacaktır. Zira yeni oyun için zaman geldi de çoktan geçiyor. Bu arada yeni Dragon Age 4’ün Game Awards’ta tanıtılma ihtimalinin de hayli güçlü olduğunu belirtelim.

CoD Black Ops Uzak Doğu’da da zirvede