Merakla beklenen Cyberpunk 2077 videosu yayınlandı

cyberpunk 2077 1

Gamescom 2018’in en çok dikkat çeken oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077 için merakla beklenen oynanış videosu nihayet yayınlandı. İşte detaylar.

The Witcher serisinin yapımcısı olan CD Projekt RED ekibi tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077, Gamescom 2018’de kapalı kapılar ardında gösterilmişti. Yapımcı ekip, oyun mecrasının bazı isimleri için mevcut demoyu paylaşmış fakat kimsenin görüntü almasına ve paylaşmasına izin verilmemişti. Geçtiğimiz gün CD Projekt RED yetkilileri sürpriz bir şekilde, kapalı kapılar ardında gösterilen demoya ait bir oynanış videosunu oyun severlerle paylaştı.

Cyberpunk 2077 için ilk oynanış videosu geldi

CD Projekt RED ekibinin ve oyunun geliştirme aşamasındaki önemli isimlerden biri olan Adam Badowski, paylaşılan video ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Badowski, paylaşılan 48 dakikalık oynanış videosunun, Cyberpunk 2077’nin şimdiki halini gösterdiğini ve muhtemelen oyunun final sürümü ile şimdiki hali arasında büyük farklılıklar olacağını belirtti.

Zaten geçtiğimiz günlerde de oyunun hikaye döngüsünün sona erdiği bundan sonraki aşamada oyun içerisinde bugların ve hataların giderileceği belirtilmişti.

Yayınlanan videoya bakarak şunu söylemek mümkün. CD Projekt RED ekibinin daha çok işi var. Böylesine geniş içeriğe sahip bir oyunu tamamen hazır hale getirmek hiç kolay olmayacaktır. Açık konuşmak gerekirse, Cyberpunk 2077’nin 2019 içerisinde satışa sunulması pek de olası görünmüyor. Muhtemelen önümüzdeki yıl düzenlenecek olan E3 ve Gamescom’da oyunun final sürümlerine ilişkin bazı içerikler ile karşılaşabiliriz. Bekleyip göreceğiz.

Xbox All Access fiyatları belli oldu