Xbox All Access fiyatları belli oldu

Yeni nesil Xbox konsolu

Microsoft’un Sony’i felç edecek hamlesi nihayet geldi. Xbox All Access sayesinde Xbox One S, Xbox One X ve Xbox oyunlarına çok uygun fiyata sahip olmak artık çok daha kolay! İşte Xbox All Access hakkındaki detaylar.

Oyun ve hizmet konusunda rakibi PlayStation’a göre birçok noktada daha iyi olan Xbox cephesi, son kozu olan All Access’i geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Xbox One konsolu + Xbox Live Gold + Xbox Game Pass hizmetlerinin tek bir pakette toplandığı Xbox All Access’in bugün fiyatları belli oldu.

Xbox All Access fiyatları ne kadar?

Şimdilik Amerika’da başlayacak olan All Access kampanyasının fiyatları iki farklı pakete göre belirlenmiş durumda. Aylık 22 dolarlık paketin içerisinde Xbox One S + Xbox Live Gold + Xbox Game Pass yer alıyor. Aylık 35 dolarlık pakette ise Xbox One X + Xbox Live Gold + Xbox Game Pass bulunuyor.

PlayStation Store Yaz İndirimleri başladı!

Oyuncular bu hizmetten yararlanmak için Microsoft’a 24 ay taahhüt vermek zorunda. Eğer 24 ay dolmadan hizmetten ayrılmak isterseniz geri kalan ücretin tamamı tek seferde kesilecek.

Xbox All Access

Şimdilik ülkemizde kullanılmaya sunulmayan All Access servisi PlayStation cephesini korkutacak gibi görünüyor. Xbox’ın oyun kütüphanesine ulaşmanın daha kolay olduğu ve Xbox 360 oyunlarına geri uyumluluk sağlaması, oyuncuları Xbox One’a çekebilir.