Cyberpunk 2077 oynanış videosu PAX West’te yayınlanacak

Cyberpunk 2077

E3 2019’un en çok ses getiren oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte konu hakkındaki tüm ayrıntılar.

Evet, bir E3 etkinliğini daha geride bıraktık. E3 2019, beklenildiği üzere biraz sönük geçti. Bu durumun temel sebebi ise artık yavaş yavaş bu neslin sonuna geliyor olmamız. Kabul etmemiz gerekiyor. Artık PS4 ve Xbox One devri kapanmak üzere. Muhtemelen seneye bu zamanlar yeni nesil konsollar üzerine yorum yapıyor olacağız.

Cyberpunk 2077 için 1 saatlik oynanış videosu geliyor!

E3 2019’da genel olarak, daha önce duyurulmuş oyunlar üzerinden gidildi. Yani öyle bizleri çok şaşırtacak bir oyun duyurusu gelmedi. Hal böyle olunca dikkatler ister istemez hayli uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Cyberpunk 2077’ye çevrildi. The Witcher 3 ile ününe ün katan CD Project Red ekibi tarafından geliştirilen yapım için hayli uzun bir hikaye videosu yayınlandı. Sonradan öğrendik ki merakla beklenilen oynanış videosu kapalı kapılar ardında gösterilmiş.

Sızdırılan son bilgilere göre, CD Projekt Red ekibi E3 2019’da kapalı kapılar ardında gösterdiği yaklaşık 1 saat uzunluğundaki oynanış videosunu önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan PAX West etkinliğinde halka açık olarak yayınlayacakmış.

Dip not olarak hatırlatalım. PAX West 2019, 30 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında Seattle’da gerçekleşecek.

Oyun severlerin merakla beklediği ve Türkçe altyazı desteğine de sahip olması beklenen Cyberpunk ise 16 Nisan 2020’de raflardaki yerini almış olacak.

The Last of Us 2 çıkış tarihi netleşti