Cyberpunk 2077 oynanış videosu için geri sayım başladı!

Cyberpunk 2077 oynanış videosu

The Witcher’ın yaratıcısı CD Projekt RED, bugün Cyberpunk 2077 oynanış videosu ile karşımıza çıkacak. İşte etkinliğin saati.

CD Projekt RED, 3 defa ertelediği Cyberpunk 2077 için bugün muhteşem bir haber ile karşımıza çıkacak. Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak olan etkinlikte Cyberpunk 2077 oynanış videosu ile karşımıza çıkacak olan firma, oyun hakkında detaylar da paylaşacak.

Geçtiğimiz günlerde Eylül ayından Kasım ayına ertelenen oyun, 19 Kasım’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkacak. Geliştirici ekip oyunun tamanlandığını ancak oyundaki RPG öğelerinin tekrar kontrol etmek ve güç dengesini ayarlamak için oyunu ertelediğini belirtmişti.

Çıkışından 5 yıl geçmesine rağmen hala taş gibi olan ve eline su dökülemeyen The Witcher 3 de 3 defa ertelenmişti. Bu yüzden Cyberpunk’ın artık bir daha ertelenmeyeceğini ve söz verildiği gibi Kasım ayında bizlerle olacağını söyleyebiliriz.

PlayStation 5 fiyatı açıklandı! Korkulan olmadı!

Türkiye’de büyük bir ilgi görecek olan oyunun geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Collector’s Edition sürümü dakikalar içerisinde bitmişti. Türkiye’de 2.499 TL‘den satılan koleksiyon sürümü için 5 ay öncesinden ödeme yaparak stokları eriten Türk kullanıcılar, CD Projekt RED’e olan minnettarlığını göstermiş oldu.

Cyberpunk 2077 oynanış videosu

Türkçe altyazı seçeneği ile çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun 19:00’daki etkinliğini CD Projekt RED’in Twitch sayfası üzerinden izleyebilirsiniz. Etkinliği izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Etkinlikte oynanış videosunun yanı sıra oyunda hakkında detayların da paylaşılacağı söyleniyor. Bakalım ertelemelere doyulamayan oyunun son hali nasıl olacak? The Last of Us Part II mi yoksa Cyberpunk 2077 mi 2020’nin en iyi olacak? Bekleyip göreceğiz.