Mehmet Aydın Interpol’ün en çok arananlar listesinde!

Çiftlik Bank

Türkiye’nin en büyük vurgunlarından olan Çiftlik Bank olayının bir numaralı ismi Mehmet Aydın, Interpol’ün en çok arananlar listesine girdi. Bakalım Mehmet Aydın hangi ülkede yakalanacak?

Türkiye’yi geçtiğimiz yıl sarsan Çiftlik Bank olayını duymayınınız kalmamıştır. Ponzi sistemi ile yüzbinlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın, bu olaydan sonra yurt dışına kaçmıştı. Son olarak Uruguay’da görünen M. Aydın, bugün Interpol’ün en çok arananlar listesine girdi.

Mehmet Aydın Interpol tarafından aranıyor!

132 bin 222 kişiden toplamda 1 milyar 139 milyon TL para toplayan M. Aydın, an itibari ile Interpol tarafından en çok arananlar listesinde. 27 yaşındaki M. Aydın birçok suçtan aranıyor.

2019: Yasa dışı kripto madencilik çiftliklerinin yükselişi

Elektronik veri işleme sistemleri, banka veya borç verme kurumlarını araç kullanarak hırsızlık yapmak, şirketin yöneticilerinin veya bir kooperatifin yöneticilerini kandırmak ve hırsızlık yapmak ve vergi yasasını ihlal etme gibi suçlar Aydın’ın profilinde yer alan suçlar.

Mehmet Aydın

Son olarak M. Aydın’ın topladığı paranın 687 milyon 838 bin 955 lirasını katılımcılara geri ödemeyerek kayıplara karıştığını ve hala arandığını belirtelim.