Exxen dizisi tosuncuk detayları ortaya çıkmaya başladı

Çiftlik Bank

Exxen dizisi tosuncuk uzun bir süredir beklenen yapımlar arasında yer alıyordu. Bu dizi ile ilgili bazı önemli detaylar ortaya çıktı. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Acun Ilıcalı tarafından kurulan platformda yayınlanacak Exxen dizisi tosuncuk büyük bir izleyici kitlesine ulaşabilir. Türkiye’nin en merak edilen dolandırıcılarından bir tanesi olan tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın sonunda bir dizi haline geliyor.

Bu dizi ile ilgili ortaya çıkan ilk kaynaklardan bir tanesi de kaç bölüm süreceği ile ilgiliydi. Buna göre dizi çok fazla uzatılmayacak. Ayrıca isim olarak “Tosun” seçildi. Böylece onu en iyi şekilde anlatacaklarına inanıyorlar.

Tosun dizisi yakında izleyici ile buluşacak

Dizi ile ilgili ortaya çıkan detaylar birçok konuyu netleştirdi. Buna göre dizi 6 bölüm şeklinde olacak ve mini dizi diye adlandırılacak. Ayrıca dizinin 2021 yılının yaz ayında yayına verilmesi bekleniyor. Tosuncuk lakabı verilen Mehmet Aydın ile alakalı şu an bilgi toplamaya devam ediliyor.

Exxen dizisi tosuncuk
Hatırlayacağınız üzere Türkiye’de Çiftlik Bank isimli bir girişim kuran ve bunun üzerinden ciddi bir gelir elde eden Mehmet Aydın kayıplara karışmıştı. Dolandırdığı kişilerden aldığı yaklaşık olarak 1 milyar TL ile yurtdışına kaçtı. Girişimci dolandırıcılara ilham olduğu söyleniyor.

Bir dönem Türkiye’de ana gündem maddesi haline gelen Çiftlik Bank böylece dizi şeklinde izleyiciye sunulacak. Bu dolandırıcılık girişiminden hemen sonra Çılgın İnekler ve Bizim Tavuklar gibi birçok platform ortaya çıkmıştı. Mehmet Aydın ise tüm bunların kurucusu olarak hafızalarda yer edindi.

Tosuncuk uyuşturucu işine girmiş: Polis kayıtları ortaya çıktı!

Tosun dizisinin yönetmeninin Özer Feyzioğlu olması bekleniyor. Peki sizce bu dizi tutar mı? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.