Çiftlik Bank kaçağı Mehmet Aydın’ın nişan töreni sızdı!

Çiftlik Bank

Çiftlik Bank’ın firarisi Mehmet Aydın’ın nişan töreni görüntüleri internete servis edildi. Binlerce kişiyi dolandıran Mehmet Aydın’ın yeni görüntüleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye tarihine dolandırıcılık konusunda adını altın harflerle yazdıran Çiftlik Bank olayında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rapora göre; sisteme 132 bin 222 kişi katılmıştı.

Papara, Gpay ve Epin gibi ödeme araçları üzerinden, sisteme bu zamana kadar 1 milyar 139 milyon 972 bin 622 lira para yatırılmış.

Toplanan 1 milyar 139 milyon 972 bin 622 lira paradan, 687 milyon 838 bin 955 lira katılımcılara geri ödenmiş. 128 milyon 490 bin 850 liranın ise şirketlere sermaye olarak kullandırıldığı raporda yer alıyordu.

WhatsApp için yeni güncelleme yayınlandı

Bugün ise yurtdışında firari olan Mehmet Aydın’ın eski eşi Sıla Aydın ile nişanlanırkenki görüntüleri internete servis edildi. Namı diğer tosunun nişan törenindeki görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Çiftlik Bank nişanda!

Çiftlik Bank, insanların kendi paraları ile sanal çiftçilik yapabildiği bir oyun olarak kullanıma sunulmuştu. Tıpkı bir oyun gibi ancak para yatırarak oyun içerisinde sanal şekilde hayvancılık ve çiftçilik yapılabiliyor, karşılığında ise %30’un üzerinde kar vadediyordu. Ancak bu sistem de diğer Ponzi sistemler gibi çöktü.