Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın intihar mı etti?

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın intihar etti söylentileri hızla yayılmaya başladı. Peki, Mehmet Aydın gerçekten intihar etti mi?

Türkiye tarihinin en büyük dijital dolandırıcılığına imza atan Çiftlik Bank, yılan hikayesine dönmüştü. Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın, dolandırdığı paralar ile Uruguay’a kaçmıştı. Lüks hayatını Uruguay’da devam ettiren M. Aydın hakkında bügün ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Twitter’da ortaya çıkan haberlere göre; Çiftlik Bank’ın kurucusunun Ukrayna’nın başkenti Kiev’de kaldığı otele baskın düzenlendi. Bu baskın sırasında M. Aydın’ın 27. kattaki odasından atlayarak intihar ettiği söyleniyor. Ancak bu iddialar henüz resmi makamlar tarafından henüz doğrulanmadı.

Bildiğiniz gibi sosyal medya platformlarında yalan haberler çok hızlı bir şekilde yayılıp, insanlarda doğru haber algısı yaratabiliyor. Bu olay da bunlardan biri olabilir. Bu yüzden bu iddiaların doğruluğunun ortaya çıkması için resmi makamlardan açıklama gelmesini beklemek en doğrusu olacak.

Mehmet Aydın intihar

Türkiye’de Ponzi sistemine dayalı Çiftlik Bank girişimi ile 132 bin 222 kişiyi dolandırarak toplamda 1,1 milyar lira vurgun yapan tosuncuk lakaplı Aydın, lüks hayatına devam ediyordu. En sonra Ferrari aracı ile videoda görüntülenen Aydın, daha sonra Antalya açıklarında lüks yatı ile görüntülenmişti.

Fortnite 11.30 güncellemesi yayınlandı

Interpol tarafından da aranan Aydın’ın, Kiev’deki oteline baskın yapılması yüksek bir ihtimal gibi görünse de, intihar olayı hakkında her hangi bir çıkarım yapmak mümkün değil. Bakalım önümüzdeki günlerde konuyla iligili resmi makamlardan açıklama gelecek mi?