Mass Effect 4 2016 Yılında Yayınlanacak

mass effect 4

Merakla beklenen yeni Mass Effect oyunu hakkında ortaya çıkan yeni detaylar, şimdilik Mass Effect 4 adıyla anılan oyunun 2016 yılında çıkacağını göserdi.

Baldur’s Gate ve Dragon Age gibi klasikleşmiş RPG serilerini oyun dünyasına kazandıran BioWare stüdyosu tarafından geliştirilen ve tüm zamanların en başarılı serileri arasına girmeyi başaran Mass Effect serisi, 2012 yılında piyasaya sürülen Mass Effect 3’le orijinal üçlemeyi tamamladı. Ancak oyun dünyasının en zengin evrenlerinden birine sahip olan Mass Effect serisinin vazgeçmeyen BioWare, seriyi orijinal üçlemenin ötesine taşıyacak yeni bir oyun için hazırlıklara bir süre önce başladı.

Mass_Effect_4

Şimdilik Mass Effect 4 adıyla anılan ama BioWare tarafından şu ana kadar yayınlanan açıklamalara bakılacak olursa bildiğimiz anlamıyla bir devam oyunu olmayacak olan yeni Mass Effect oyunu için meraklı bekleyiş devam ederken, oyunun ne zaman satışa sunulacağı hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. İlk olarak E3 2014 kapsamında gösterilen ve oyunseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Mass Effect 4’ün 2016 yılında oyunseverlerle buluşacağı ortaya çıktı.

Öte yandan yeni Mass Effect oyununun devasa kapsamına dikkat çeken BioWare, yeni oyunun üzerinde 200 kişilik bir ekibin çalıştığını ve oyunun büyüklük olarak hem daha önceki Mass Effect oyunlarını hem de stüdyonun son oyunu Dragon Age: Inquisition’i geride bırakacağını açıkladı. Oyunun içeriği hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da E3 2015’le beraber merak edilen birçok detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

OnePlus Two Özellikleri Ortaya Çıktı