Yeni Mass Effect Oyunu Hakkında Açıklamalar

Yeni Mass Effect Oyunu Hakkında Açıklamalar

Yapım aşamsındaki yeni Mass Effect oyunu hakkında açıklamalarda bulunan BioWare Montreal, oyunun yapımında yarıya ulaştıklarını belirtti.

RPG alanına öncülük eden BioWare tarafından geliştirilen ve bugüne kadar çıkan üç oyunuyla oldukça sağlam bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Mass Effect serisi, oyun dünyasının en popüler RPG serilerinin başında geliyor. 2012 yılında piyasaya sürülen ve üçlemeyi tamamlayan Mass Effect 3’ün ardından serinin yeni oyunu için hazırlıklara başlayan BioWare, yeni Mass Effect için Montreal stüdyosunu görevlendirmiş durumda.

Yeni Mass Effect

BioWare Montreal bünyesinde oyunun yapım aşaması devam ederken, yeni Mass Effect oyunu hakkında ilk detaylar da geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Bunlardan belki de en ilgi çekeni, oyunun başrolünde ilk üçlemeden Commander Shepard’ın yer almayacağı oldu. Yeni Mass Effect oyunu ve seriye getireceği yenilikler için meraklı bekleyiş devam ederken, BioWare Montreal‘den oyunun yapım aşamasıyla ilgili açıklamalar geldi.

Twitter üzerinden serinin hayranlarından gelen soruları cevaplayan BioWare Montreal yetkilisi Yanick Roy, oyunun yapım aşamasında hangi noktada olduğunu oyunseverlerle paylaştı. Oyunun yapım sürecindeki ilk aşamaları geride bıraktıklarını belirten Roy, henüz son aşamalara da geçmedikleri ve şu sıralar yapım aşamasının tam yarısında bulunduklarını açıkladı. Yapım aşamasının sorunsuz şekilde ilerliyor olması Mass Effect hayranları için oldukça sevindirici bir haber ve ilerleyen dönemde bir sıkıntıyla karşılaşmadığı taktirde oyun 2015’e hazır olacak gibi görünüyor.

Call of Duty: Patriots’tan İlk Detaylar