Mass Effect Andromeda Ne Zaman Çıkacak?

Mass Effect Andromeda Kopya

Mass Effect hayranları tarafından merakla beklenen Mass Effect Andromeda ne zaman çıkacak? Electronic Arts bu soruya açıklık getirecek açıklamalarda bulundu.

Bioware stüdyosu tarafından geliştirilen bilim-kurgu serisi Mass Effect, oyun dünyasında büyük etki yarattı. Oyun dünyasının en iyi hikayeye sahip serilerinden biri olarak gösterilen Mass Effect, birçok kitaba ve çizgi romana da konu oldu. Tüm bu hikayelerde yer alan karakterleri içeren ana üçlemenin 2012 yılında çıkan Mass Effect 3 ile sona ermesiyle birlikte seri için önemli bir dönem kapanmış oldu.

Mass Effect Andromeda

Ancak orijinal üçlemenin bitmiş olması, Mass Effect için yoluna sonuna gelindiğini anlamına gelmiyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi eski karakterlerin hikayesi sona erdi, fakat Electronics Arts tamamen yeni karakterlerin hikayesini anlatacak yeni bir oyun geliştiriyor. Bir süredir bilinen bu oyun Mass Effect Andromeda adını taşıyor ve Andromeda galaksisinde geçiyor.

Ortaya çıktığı ilk günden beri heyecanla beklenen Mass Effect Andromeda’nın bu yılın yaz aylarında çıkması bekleniyordu. Ancak Electronic Arts yöneticisinin yeni açıklamalarına göre oyun 2017’nin başlarına kalacak. EA yöneticisi, oyunun 4.mali çeyrekte, yani 2017’nin Ocak – Mart ayları arasında çıkacağını açıkladı.