Mass Effect 4 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Mass Effect 4 Hakkında Yeni Detaylar Açıklandı

Merakla beklenen Mass Effect 4 hakkında ortaya çıkan yeni detaylar, yeni oyunda kullanıcılara daha fazla özelliştirme imkanı sunulacağını gösterdi.

BioWare stüdyosu tarafından gelişitirilen ve oyun dünyasının en başarılı RPG serileri arasında yer alan Mass Effects serisi, 2012 yılında piyasaya sürülen Mass Effect 3’le birlikte orijinal üçlemesini tamamlamıştı. Ancak üçlemedeki son oyunun yayınladığı sene yeni bir Mass Effect oyunu üzerinde çalışıldığı BioWare tarafından açıklandı ve geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014’te de Mass Effect 4 resmi olarak duyuruldu.

Mass_Effect_4

Mass Effect hayranları tarafından merakla beklenen Mass Effect 4 hakkında şu ana kadar, orijinal üçlemenin ana karakterlerini içermeyeceği dışında pek az şey biliniyor. Ancak oyunun Comic-Con 2014 için hazırlanan sunumunun ortaya çıkmasıyla birlikte ufak da olsa bazı detaylar gün yüzüne çıktı. Yeni oyunda Mass Effect hayranlarına sunulacak yeniliklerin başında, daha fazla özelliştirme imkanı geliyor. Mass Effect 4’te kullanıcıların hem kendi karakterlerini hem de kullandıkları taşıtları birçok farklı şekilde özelleştirebileceği belirtiliyor.

Ayrıca BioWare yetkilisi Mike Gamble’ın yeni oyunla ilgili açıklamalarına bakılacak olursa, Mass Effect 4‘te de kullanıcılar sadece insan ırkını kontrol edebilecekler. Öte yandan yeni oyunda bazı yeni ırkların da hikayeye dahil olacağını belirten Gamble, oyunun bazı bölümlerinde diğer ırkların da kontrol edilebileceğinin sinyallerini verdi.

Beyond Good & Evil Yaratıcısından Yeni Oyun