Samsung Galaxy S6 Tamamen Metal Olmayacak

Samsung Galaxy S6 hakkında ortaya çıkan yeni bilgiler, telefonun daha önce iddia edildiği gibi tamamen metal bir gövdeye sahip olmayacağını gösterdi.

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5’le istediği başarıyı yakalayamayan ve bunun sonucu olarak mali sıkıntılarla karşılaşan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S6‘da daha yenilikçi bir tasarım kullanmaya hazırlanıyor.

galaxys6

Samsung Galaxy S6 hakkında şu ana kadar ortaya çıkan söylentiler göz önüne alındığında bu yenilikçi tasarım tercihleri arasında tamamen metal bir gövdeye yer vermenin de bulunması bekleniyor olsa da, ortaya çıkan yeni detaylar bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını gösterdi. Galaxy S6 hakkında ortaya çıkan yeni bilgiler telefonun tamamen metal bir gövdeye sahip olmayacağını ve bunun yerine Galaxy Note 4’te olduğu gibi metal bir çerçevenin yanı sıra cam panellere sahip olacağını gün yüzüne çıkardı.

Öte yandan yeni amiral gemisini tamamen metal gövdeye sahip olan Galaxy A serisinden daha ilgi çekici bir telefon yapmaya kararlı görünen Samsung’un donanımsal özellikler konusunda oldukça iddialı tercihler yapabileceği söyleniyor.

Watch Dogs 2 Hakkında İlk Detaylar