Yeni Mass Effect Oyunu Contact Adını Taşıyabilir

Yeni Mass Effect Oyunu Contact Adını Taşıyabilir

Electronic Arts ve BioWare tarafından geliştirilmekte olan yeni Mass Effect oyununun, Mass Effect: Contact adıyla piyasaya sürülebileceği belirtiliyor.

BioWare‘in popüler RPG serisi Mass Effect‘in orijinal üçlemesinde yer verilen Commander Shepard’ın hikayesi, 2012 yılında piyasaya sürülen Mass Effect 3 ile birlikte sona ermişti. Ancak serinin hayranları her ne kadar Commander Shepard’ın maceralarına veda etmiş olsa da, serinin yeni Mass Effect oyunuyla devam edeceği duyurulmuştu. BioWare ve Electronic Arts ortaklığında geliştirilen bu yeni Mass Effect oyununun yapım aşaması devam ederken, oyun hakkında yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

Yeni Mass Effect

Mass Effect serisine yeniden hayat vericek olan bu yeni oyunla ilgili ortaya çıkan yeni iddialara göre, yeni oyun Mass Effect: Contact adıyla piyasaya sürülecek. Yeni Mass Effect için seçilen Contact adının, serinin geçtiği dünyada oldukça önemli bir role sahip olan First Contact War ile alakalı olabileceği belirtiliyor. Orijinal üçlemede sadece bahsi geçen bu büyük savaşa Mass Effect’ten uyarlanan romanlarda da yer verilmişti. BioWare henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da, Haziran ayında düzenlenecek olan E3 2014‘te oyunla ilgili birçok önemli detayın oyunseverlerle paylaşılması bekleniyor.

Call of Duty: Advanced Warfare İçerikleri Önce Xbox’a Gelecek