Mark Zuckerberg, büyük güncellemeler geleceğini duyurdu!

Mark Zuckerberg, büyük güncellemeler geleceğini duyurdu!

Mark Zuckerberg, Meta’nın daha önce kendi VR avatarının bir görüntüsünü paylaştıktan sonra VR grafikleri için “büyük güncellemeler” planladığını söyledi. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

CEO, Şirketin yaklaşan Connect konferansında değişiklikler hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacağını söyledi. Mark Zuckerberg güncelleme haberini, şirketin sosyal VR ortamı olan Horizon Worlds’ün ekran görüntüsünün Twitter’da viral hale gelmesinden sonra duyurdu.  Görüntüler ilk olarak geçen hafta Horizon Worlds’ün Fransa ve İspanya’da başlayacağı duyurusunun yanında paylaşılmıştı. Ekran görüntüsü, bir VR Eyfel Kulesi ve Barselona’daki Sagrada Familia’nın önünde neredeyse özelliksiz bir Zuckerberg avatarını gösteriyordu.

İnsanlar düşük çözünürlüklü ve amatör görünümlü grafiklerle alay ederken, görüntü Twitter’da hızla viral oldu. Özellikle, çoğu kişi Zuckerberg’in avatarının neden bu kadar düz ve cansız olduğunu sorguladı, şirket milyarlarca dolar harcamış ve geleceğini metaverse’in başarısına bağlamıştı. Zuckerberg, eleştirileri doğrudan ele almasa da, daha önce paylaştığı imajın “oldukça basit” olduğunu kabul etti ve iyileştirmeler vaat etti. En son gönderisinde iki yeni, çok daha ayrıntılı görüntüler paylaştı.

Mark Zuckerberg, büyük güncellemeler geleceğini duyurdu!

Mark Zuckerberg, “Bu hafta başında paylaştığım fotoğrafın oldukça basit olduğunu biliyorum – bir lansmanı kutlamak için çok hızlı bir şekilde çekildi” diye yazdı. Horizon’daki grafikler, kulaklıklarda bile çok daha fazlasını yapabilir ve Horizon çok hızlı bir şekilde gelişiyor” ifadelerini ekledi. Güncellemeler ne zaman gelecek belli değil.

Adidas RPT-02 SOL kablosuz kulaklıkları 23 Ağustos’da piyasaya sürülecek