Jurassic World Dominion sevenlere müjde!

Jurassic World Dominion sevenlere müjde!

Peacock Cuma günü yaptığı açıklamada, Jurassic World Dominion için müjdeli haberi duyurdu. Şirket yapımın 2 Eylül’de yayına başlayacağını duyurdu. İşte tüm detaylar.

Hizmet, filmin iki versiyonuna ev sahipliği yapacak. Orijinal teatral kurguya ek olarak, hayranlar 14 dakika daha uzun olan ve alternatif bir açılış içeren genişletilmiş bir sürümü izleyebilecekler. En son filmin hayranı değilseniz, Peacock ayrıca Jurassic World, The Lost World ve Jurassic Park 3’ü de ekleyecek. Üç filmin tümü 1 Eylül’de gelecek.

Jurassic World Dominion sevenlere müjde!

The Verge’in belirttiği gibi, Dominion’un Peacock’a taşınması sürpriz değil. Geçen yılın sonunda, NBCUniversal, filmlerinin “çoğunluğunun” yayın hizmetinde görüneceğini duyurmuştu. İlk çıkışlarından 45 günlk bir gecikme olsa da yapımlar için nihayet tarih verildi. Ayrıca 2 Eylül’e kadar Dominion’un sinemalarda gösterime girmesinden bu yana 84 gün geçmiş olacak. Bu kadar uzun bir bekleme süresi koymalarının muhtemelen Dominion’ın yılın en yüksek hasılat yapan ikinci filmi olmasıyla bir ilgisi var.

Jurassic Park genel olarak dünya genelinde bir çok hayrana sahip. Filmleri ile fazlasıyla ilgi çeken yapım şimdi yeni versiyonlarla da karşımıza çıkmaya devam ediyor. Asla eskimeyen yapımlar arasında olan Jurassic World hem ülkemizde hem de dünyada bir çok hayrana sahip. Söz konusu yapım gişe rekorları kıran filmler ile hala sinema sektörünü ele geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda hayranlar Eylül’de yeni yapıma da kavuşacak.

Adidas RPT-02 SOL kablosuz kulaklıkları 23 Ağustos’da piyasaya sürülecek