Adidas RPT-02 SOL kablosuz kulaklıkları 23 Ağustos’da piyasaya sürülecek

aada

Adidas RPT-02 SOL kablosuz kulaklıklar piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Bu yeni kulaklıklar tek bir şarjla 80 saate kadar çalma süresi sunacak.

Adidas RPT-02 SOL oda aydınlatmasıyla bile şarj edilebilen güneş kulaklığıdır. Bu, güneş enerjisiyle çalışan yeni kulaklıkların yağmur yağdığında veya geceleri bile suyu garanti ediyor, daha önce hiçbir kulaklıkta bulunmayan özellikler ile donatılmış durumda.

RPT-02 SOL, Adidas’ın yapay ve doğal ışık kaynakları aracılığıyla mümkün olan şarj ile Zound Industries ile yaptığı işbirliğinin en üst seviyesi diyebiliriz. Oda aydınlatmasıyla bile şarj edilebilen bir çift güneş kulaklıkları olarak dikkat çekiyor. Bir önceki modeli RPT-01, 40 saatlik bir pil ömrüne sahipti, ancak yeni cihaz, 80 saatlik çalma süresiyle bunu iki katına çıkardı. Bu, RPT-02’yi oda aydınlatmasıyla bile şarj edebileceğiniz için şarj yetenekleriyle daha da geliştirilmiştir. Böylece günün herhangi bir saatinde şarj edilebilir.

aadaaa

Adidas RPT-02 SOL, plastik ve naylon dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmıştır. Kafa bandı, plastiğe serigrafi basılabilen esnek bir ışık hücreli malzemeden yapılmıştır. RPT-02 SOL, solar şarj özelliğine sahip ilk kulaklık olmamasına rağmen, solar şarj teknolojisi İsveçli Powerfoyle şirketi ile ortaklık yapıldı.

Adidas RPT-02 SOL

Yeni Adidas markalı cihaz su geçirmez değildir ancak IPX4 olarak derecelendirilmiştir. Şarkıları değiştirmek veya ses seviyesini ayarlamak için yerleşik kontroller vardır. Cihaz ayrıca, şarj etmek için en iyi ışık kaynağını seçmenize yardımcı olan bir göstergeye sahiptir. RPT-02’yi şarj etmek için de kullanılabilen bir USB-C kablosu da vardır.

adda

Adidas Headphones web sitesi aracılığıyla 23 Ağustos’ta satışa sunulması planlanan yeni kulaklıklar 229$’a satılıyor . Kulaklıkların ses özellikleri, perakende fiyatını uygun bir perspektife yerleştirebilir.

Xiaomi 12S Ultra yakında küresel pazarda piyasaya sürülebilir