LUNC kritik teklife bakın ne cevap verdi: Beklentileri karşılamadı

LUNC kritik teklife

LUNC kritik teklife cevap verdi. Daha doğrusu topluluk konuyla ilgili kararını göstermiş oldu. İşte konuyla ilgili merak edilen bütün detaylar.

Tüm gözlerin üzerinde olduğu LUNC kritik teklife sonunda cevabını verdi. Peki bu nasıl bir teklifti? Bir zamanların en büyük kripto para birimlerinden olan Terra Luna büyük bir değişim geçirdi. Bu değişim ile birlikte dijital varlık çok sert bir düşüş yaşadı. Platformun kurucusu ise kayıplara karıştı. Devasa bir vurgun yaptığı söyleniyor.

LUNC kritik teklife

Söylentileri bir kenara bırakacak olursak Terra hakkında yeni bazı gelişmeler yaşanıyor. Token yakma işlemleri devam ediyor. Ancak yeni bazı teklifler topluluğu önemli bir karar alma eşiğine getirdi. LUNC için LUNA’ya dönüştürme teklifleri yapıldı. Ancak topluluk pek sıcak bakmıyor.

LUNC kritik teklife hayır dedi

Luna Classic trafiklerine baktığımızda kademeli bir şekilde ivme olduğu görülüyor. Bu durum hem 30 günlük hareketli ortalamada hem de 200 günlük ortalamada kendisini çok rahat bir şekilde gösteriyor. Kırılma eşikleri çok kolay bir şekilde fark edilebiliyor.

LUNC kritik teklife

Böylesine bir ivme kazanmışken topluluk yeniden inancını artırdı. Şu anda 6,88 trilyon token bulunuyor. Kripto para devinin eski haline gelmesi neredeyse imkansız gibi görünüyor. Fakat topluluk yine de ondan son derece ümitli. Bilanço arzı azaltma çabalarına yardımcı olsa bile yine de bu yeterli olmadı. İşte tam da bu nedenle LUNA’ya dönüştürme teklifi yapıldı.

Kripto para devinden zarar edenlerin sayısı çok fazla

Genel olarak baktığımızda kripto para devinin çok ciddi bir zarara neden olduğunu görüyoruz. Hatta bu zarar kolay kolay kapatılamayacak gibi görünüyor. Fakat işin ilginç tarafı tam olarak bu noktada başlıyor. Geliştiriciler ve topluluk dijital varlıktan umudunu asla kaybetmiyor.

LUNC kritik teklife şimdilik hayır dedi. Ancak önümüzdeki aylarda bu kararını değiştirebilir.

1.2 milyar dolarlık MetaVerse evreni hayalet şehre döndü