Lucifer, 3.Sezon Onayını Şimdiden Kaptı!

Lucifer promo screenshot Tom Ellis

Fox’un; gerek eleştirmenlerden gerekse izleyicilerden tam not alan dizisi Lucifer, henüz ikinci sezonunun sonuna dahi gelmemişken, erkenden üçüncü sezon onayını kaptı.

Tom Ellis, Lauren German, Lesley-Ann Brandt, D. B. Woodside, Rachel Harris, Kevin Rankin gibi deneyimli oyunculardan oluşan kadrosu ve Len Wiseman, Nathan Hope gibi yönetmenlerin oluşturduğu isimler ile tüm dikkatleri üstüne çeken Lucifer, ilk iki sezonunda, dünya çapında onlarca milyon izleyiciye ulaşmayı başardı.

CSi, CSi New York, CSi Miami gibi TV serilerinin ve Pirates of The Caribbean gibi gişe canavarı bir filmin yaratıcılarından olan Jerry Bruckheimer’ın da, diziye destek olması ile başarı kaçınılmaz oldu hatta başarısızlık seçeneği imkansızı temsil etti.

lucifer

Dizide Lucifer Morningstar (Samael Lightbringer) rolünü üstlenen Tom Ellis, performansı ile dünya çapında başarı elde ederek, büyük bütçeli beyaz perde eserlerine de göz kırptı.

En Popüler Şeytan!

Fox Studios, şimdiden Lucifer serisi için üçüncü sezon anlaşmasını imzaladı. Serinin üçüncü sezonu da, ilk iki sezon gibi en az 13 bölümden oluşacak. Reytingler böyle devam ederse, 20 bölümü görmemiz de pek sürpriz olmayacaktır.

Aslına bakılırsa Cehennem’in Prensi; The Gotman, Legends of Tomorrow, Arrow, Supergirl ve Flash gibi dizilerle aynı şirketin elinden çıkmış olsa da, gerek senaryosu, gerek oyunculukları ile açık ara en iyi DC/Vertigo yapımı olma unvanını sonuna kadar hak ediyor.

Kasım’da Oyun Oynamak Başkadır!