PlayStation Store üzerinde en çok satılan oyunlar!

PlayStation Store

PlayStation Store üzerinde Aralık ayına ait en çok satılan oyunlar açıklandı. Listenin ilk sırasındaki oyun herkesi şaşırtıyor.

Sony, her ay olduğu gibi bu ayda da bir önceki aya ait istatistiklerini açıkladı. PlayStation 4 için geliştirilen ve PS Store’da en çok satan oyunlar Aralık ayında büyük farklık gösterdi. Ancak listenin ilk sırasındaki oyun yine değişmeyerek büyük bir şaşkınlık yarattı.

2013 yılında PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen daha sonra mevcut nesile ve PC’ye gelen Rockstar Games’in oyunu Grand Theft Auto V, yine PS Store’da en çok satan oyun olma unvanını elinde bulundurdu.

Listenin ikinci sırasında FIFA 20, üçüncü sırasında Call of Duty: Modern Warfare, dördüncü sırasında yeni sezona geçtiğimiz aylarda start veren Tekken 7 ve beşinci sırada ise EA’in kötü şöhretinden kurtulmasını sağlayan Star Wars Jedi: Fallen Order yer aldı.

AMD sahte Xbox Series X görseli kullanarak kendini rezil etti

Star Wars Jedi: Fallen Order’ın gazı ile Star Wars Battlefront II’nin de satışları arttı ve listenin altıncı sırasında yer aldı. Listede Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding’in yer almaması oldukça şaşırtıcı oldu diyebiliriz. Death Stranding’in bu listede yer almamasının sebebinin Collector Edition ve kutulu sürümlerinin dijitale göre daha fazla satması olduğunu düşünüyoruz.

death strandign

Son olarak Netflix’in The Witcher dizisi ile The Witcher 3 Wild Hunt oyununun yeniden hortladığını ve listenin 11. sırasındaki yerini aldığını belirtelim.

PlayStation Store üzerinde en çok satan oyunlar (Aralık 2019)

  1. Grand Theft Auto V
  2. EA Sports FIFA 20
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. Tekken 7
  5. Star Wars Jedi: Fallen Order
  6. Star Wars Battlefront II
  7. Minecraft: PlayStation 4 Edition
  8. Rocket League
  9. Need for Speed Heat
  10. EA Sports UFC 3
  11. The Witcher 3 Wild Hunt
  12. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  13. Red Dead Redemption 2
  14. The Forest
  15. The Sims 4
  16. Resident Evil 2 Remake
  17. NBA 2K20
  18. Marvel’s Spider-Man
  19. GT Sport
  20. Need for Speed