Lords of the Fallen bomba gibi geliyor

123 46

Uzun zamandır geliştirme aşamasında olan Lords of the Fallen’ın yeni videosu yayınlandı. Souls türündeki yapım çift dünya sistemine sahip. Oyuncular bu dünyalar arasında geçiş yapabilecek.

Özellikle Souls türünün meraklıları tarafından beklenen Lords of the Fallen bu senenin gizli favorilerinden biri olarak gösteriliyor. Hexworks’un yapımcı koltuğunda oturduğu oyunun Gamescom 2023 kapsamında yeni videosu paylaşıldı. Video oyunun hikayesini anlatıyor. Lords of the Fallen’ın en dikkat çekici yanı iki farklı dünyaya sahip olması. Axiom ve Umbral isminde iki diyar var. Axiom yaşayanların, Umbral ise ölülerin dünyası.

Lords of the Fallen

Oyuncular büyülü fenerle iki dünya arasında geçiş yapabilecek. Mesela Axiom’da kapalı olan bir yere, Umbral’da gidebilecekler. Karakter öldüğünde Umbral’da uyanacak, Axiom’a dönmek ve tecrübe puanlarını geri almaya çalışacak. Eğer kullanıcılar Axiom’a geri dönemeden Umbral’da ölürse, son kayıt noktasından başlayacaklar ve harcanmamış tecrübe puanlarını da kaybedecekler.

Lords of the Fallen’da kayıt noktaları çok az olacak, fakat Hexworks Umbral’da canavarlardan toplanan malzemelerle oyuncuların kendi kayıt noktalarını oluşturabileceğini söylüyor.

Oyun kesintisiz co-op desteğine de sahip olacak. Oyuncular vestiges olarak bilinen noktalarda arkadaşlarını veya rastgele başka bir oyuncuyu çağırıp, co-op oynayabilecek. Kullanıcılar oyundan çıkana kadar co-op modunda oynamaya devam edecek. Lords of the Fallen son dakikada erteleme olmazsa 13 Ekim’de PC, PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.

Yeni Tomb Raider oyunu çok yakında duyurulabilir