Lords of the Fallen’ın satışları 1 milyonu aştı

123 19

Souls türünde olmasıyla dikkatleri üstüne çeken Lords of the Fallen kısa süre önce piyasaya sürüldü. Son zamanlardaki yoğun çıkış takvimine göre satışlar iyi gidiyor.

Lords of the Fallen, 10 gün içinde 1 milyondan fazla kopya sattı. Oyunun içinde çıktığı dönemi ele alırsak, satış konusunda gayet başarılı olmuş diyebiliriz. Geçtiğimiz ay başka bir Souls türü oyun olan Lies of P piyasaya sürüldü. Ekim ayında Spider-Man 2, Assassin’s Creed Mirage gibi beklenen yapımlar çıktı. Diğer yandan Lords of the Fallen performans problemleriyle de çok konuşuldu. PC, PlayStation veya Xbox fark etmeden oyundan şikayetçi olan kullanıcılar oldu.

Lords of the Fallen

Geliştirici Hexworks şimdiye kadar birkaç güncelleme çıkarmış durumda. Oyun ilk zamanına göre daha toparlandı, fakat sorunlar devam ediyor. 26 Ekim’de büyük bir yama geliyor. Bu güncelleme yapıma cross platform desteği ekleyecek. Böylece PC ve konsol oyuncuları bir arada oynayabilecek.

Lords of the Fallen’da Axiom ve Umbral isminde iki diyar var. Axiom yaşayanların, Umbral ise ölülerin dünyası. Oyuncular büyülü fenerle iki dünya arasında geçiş yapabiliyor. Mesela Axiom’da kapalı olan bir yere, Umbral’da gidebiliyorlar. Bazı bulmacalar ve engeller de bu şekilde çözülüyor. Karakter öldüğünde Umbral’da uyanıyor. Eğer oyuncular Axiom’a geri dönemeden Umbral’da ölürse, son kayıt noktasından başlıyorlar ve harcanmamış tecrübe puanlarını da kaybediyorlar. Oyun kesintisiz co-op desteğine de sahip. Oyuncular vestiges olarak bilinen noktalarda arkadaşlarını veya rastgele başka bir oyuncuyu çağırıp, co-op oynayabiliyor.

Alan Wake 2 yağmuru hissetmenizi sağlayacak