Lords of the Fallen’dan 18 dakikalık oynanış videosu geldi

123 38

Souls türünü sevenlerin merakla beklediği Lords of the Fallen’ın yeni oynanış videosu yayınlandı. Video yapımla ilgili birçok detayı gözler önüne seriyor.

FromSoftware, Souls türüne Armored Core 6: Fires of Rubicon ile kısa süreliğine ara verdi. Fakat türün hayranlarının dört gözle beklediği yeni oyunlar var. Söz konusu yapımlar arasında yer alan Lords of the Fallen umut verici görünüyor. Hexworks tarafından geliştirilen oyunun 18 dakikalık oynanış videosu yayınlandı.

Açıklananlara göre Lords of the Fallen’da her alan birbiriyle bağlantılı. Oyununun asıl dikkat çeken özelliği de çift dünya mekaniği. Yapımda Axiom ve Umbral isminde iki dünya var. Axiom yaşayanların, Umbral ise ölülerin dünyası. Oyuncular büyülü fenerle bu iki dünya arasında geçiş yapabilecek. Mesela Axiom’da kapalı olan bir yere, Umbral’da gidebilecekler. Karakter öldüğünde Umbral’da uyanacak, Axiom’a dönmek ve tecrübe puanlarını geri almaya çalışacak. Eğer kullanıcılar Axiom’a geri dönemeden Umbral’da ölürse, son kayıt noktasından başlayacaklar ve harcanmamış tecrübe puanlarını da kaybedecekler.

Lords of the Fallen

Lords of the Fallen’da kayıt noktaları çok az olacak, fakat Hexworks Umbral’da canavarlardan toplanan malzemelerle oyuncuların kendi kayıt noktalarını oluşturabileceğini söylüyor.

Oyun kesintisiz co-op desteğine de sahip olacak. Oyuncular vestiges olarak bilinen noktalarda arkadaşlarını veya rastgele başka bir oyuncuyu çağırıp, co-op oynayabilecek. Kullanıcılar oyundan çıkana kadar co-op modunda oynamaya devam edecek. Lords of the Fallen son dakikada erteleme olmazsa 13 Ekim’de PC, PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.

Apple’ın tedarikçileri yeni Mac’ler için hazırlıklar yapıyor