Lords of the Fallen, Dark Souls Benzetmelerinden Zarar Gördü

Lords of the Fallen Dark Souls Benzetmelerinden Zarar Gördü

Lords of the Fallen hakkında açıklamalarda bulunan Tomasz Gop, oyunun Dark Souls’a benzetilmekten kötü etkilendiğini belirtti.

Deck 13 ve CI Games stüdyoları tarafından geliştirilen Lords of the Fallen‘ın yapım süreci devam ederken, oyun hakkında birçok detay ve içerik oyunseverlerle paylaşıldı. Aksiyon ve RPG türlerini bir araya getiren oyundan yayınlanan bu içerikler görsel kaliteleriyle beğeni toplarken, oyunun aynı alanda yer alan Dark Souls ile benzerlikleri tartışma konusu oldu.

Lords_of_ the_Fallen

Lords of the Fallen‘ın yaratıcısı olan ve daha önce de Witcher serisinin yapımında yer alan Tomasz Gop, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve bu durumun kendileri için oluşturduğu zorluklara dikkat çekti. Daha önce yaptığı açıklamalarda birçok RPG oyununun olduğu gibi Dark Souls serisinin de kendisine ilham verdiğini kabul eden Gop, Dark Souls‘la yapılan benzetmelerin oyunun yapımının ilk aşamlarında büyük sorunlara sebep olduğunu açıkladı. İki oyun arasındaki benzerlikleri Street Fighter ve Tekken gibi dövüş oyunları arasındaki benzerliklerle kıyaslayan Gop, aynı alanda yer alan oyunların bu tür benzetmelerden kaçınamayacağını belirtti. PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak hazırlanan Lords of the Fallen, sonbahar aylarında piyasaya sürülecek.

Destiny, Halo Hayranlarını Memnun Etmeyi Amaçlıyor