Lords of the Fallen Android ve iOS’a Taşınıyor

Lords Of The Fallen Sistem Gereksinimleri

Geçtiğimiz aylarda oyunseverlerle buluşan Lords of the Fallen’ın önümüzdeki yılın başlarında Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunulacağı açıklandı

Deck13 Interactive ve CI Games stüdyoları tarafından geliştirilen ve Ekim ayında piyasaya sürülen Lords of the Fallen özellikle RPG hayranları tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, oyunda karşılaşılan hataların çokluğu eleştiri konusu olmuş ve bu sorunlar oyunun başarılı çıkışına gölge düşürmüştü. Deck13 Interactive ve CI Games bir yandan bu sorunları gidermek için uğraşırken, bir yandan da oyununu daha fazla oyunsevere ulaştırmak için sıkı bir çalışma yürütüyor.

Lords of the Fallen

Tüm bu sorunlara rağmen oldukça iyi bir başlangıç yapan ve beklentilerin üstüne çıkmayı başaran Lords of the Fallen‘ın devam oyunu için çalışmalara başlandığını geçtiğimiz günlerde duyuran CI Games, şimdi de oyunun çok yakında Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sunulacağını açıkladı. Lords of the Fallen’ın Android ve iOS’a ne zaman taşınacağı hakkında kesin bir tarih açıklanmamış olsa da, mobil kullanıcıların oyuna 2015’in ilk aylarında kavuşacağı belirtildi. Oyunun mobil versiyonunun mevcut versiyonun bir uyarlaması mı yoksa baştan üretilmiş bir mobil oyun mu olacağı şimdilik bilinmiyor olsa da, önümüzdeki günlerde bu durumun açıklığa kavuşması bekleniyor.

Pebble Android Wear Bildirimlerine Kavuştu