Yeni Tomb Raider oyunu çok yakında duyurulabilir

yeni Tomb Raider

Ortaya çıkan son bilgiler, bir süredir gündemde olan yeni Tomb Raider oyununun çok yakında duyurulabileceğini gösteriyor.

Oyun dünyasının en eski ve en popüler serileri arasında yer alan Tomb Raider serisi, çalkantılı bir süreçten geçtikten sonra nihayet yeniden rayına oturmuş gibi görünüyor. Hatırlarsanız  serinin haklarını elinde bulunduran Square Enix stüdyosu, yaşadığı finansal sıkıntılar sebebiyle elindeki pek çok IP’yi satmak zorunda kalmış, bu süreçte Tomb Raider’ı da yatırım grubu Embracer Group’a satmıştı. Sevilen serinin Embracer Group’a satılması serinin geleceği hakkında soru işaretleri yaratmıştı. Ancak kısa süre gelen haberler, yeni bir Tomb Raider için hazırlıklara başlandığını gösterdi.

O günden beri merakla beklediğimiz yeni Tomb Raider oyunu çok yakında yüzünü gösterebilir. Çünkü bu hafta ortaya çıkan son bilgiler, yeni Tomb Raider oyununun çok yakında duyurulabileceğini gösteriyor.

Tomb Raider hayranlarına müjde! Yeni bir oyun geliyor

Yeni oyunu geliştirmekte olan Crystal Dynamics stüdyosunun Tomb Raider serisinin resmi internet sitesini bu hafta güncellemesi, stüdyonun yeni bir duyuruya hazırlandığı şeklinde yorumlandı. Sitede yapılan yeni değişiklikle birlikte, serinin hayranları Tomb Raider serisiyle ilgili yeni gelişmelerden haberdar olabilmek için resmi bültene abone olabiliyorlar. Crystal Dynamics’in böyle bir değişiklik yapmış olması oyunseverler tarafından yeni bir duyurunun kapıda olduğu şeklinde yorumlandı. Ancak tabii şimdilik resmi bir açıklama yapılmış değil. Yine de daha önce gelen bilgilerin de oyunun 2023 bitmeden tanıtılacağını söylemesi, bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

OpenAI, ChatGPT’yi baştan yaratmak zorunda kalabilir