Lords of the Fallen’dan Yeni Ekran Görüntüleri

Lords of the Fallendan Yeni Ekran Görüntüleri

Lords of the Fallen’dan yayınlanan yeni ekran görüntülerinde oyunda yer alan düşmanlara yer veriliyor ve oyunun etkileyici görselliği ön plana çıkarılıyor.

Polonya menşeli CI Games ve Almanya menşeli Deck13 stüdyolarının ortaklığıyla geliştirilen Lords of the Fallen, oyuncuları orta çağlara taşıyacak bir RPG olacak. Bugüne kadar CI Games ve Deck13 tarafından oyunseverlerle paylaşılan ekran görüntüleri ve tanıtım videolarından görüldüğü kadarıyla, From Software stüdyosu tarafından geliştirilen Dark Souls’dan fazlasıyla ilham alınmış.

Lords-of-the-Fallen (1)

Popüler RPG serisi Dark Souls’a benzerlikler CI Games ve Deck13 tarafından kabul edilmiş olsa da, Lords of the Fallen‘ın kendisine özgü bir deneyim sunacağı ve farklı oyun mekanikleri içereceği belirtiliyor. Daha önce Witcher serisinde görev almış bir ekip tarafından geliştirilen oyunda, kullanıcıların tam anlamıyla kavramak için çaba sarf etmeleri gerekecek bir dövüş sistemi yer alacağı belirtiliyor. PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan Lords of the Fallen’ın çıkış tarihi henüz açıklanmış değil ama bu yılın sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Lords-of-the-Fallen (2)

Dragon Age Dünyası Artık Durgun Olmayacak