Lords of the Fallen 2 Resmen Duyuruldu

Lords of the Fallen 2

Geçtiğimiz yıl çıkan Lords of the Fallen’ın devam oyunu resmen duyuruldu. Lords of the Fallen 2’nin PC tarafında Steam’e gelmeyeceği açıklandı.

Geçtiğimiz yılın merakla beklenen oyunlarından biri de Lords of the Fallen’dı. 2014 yapımı aynı adlı aksiyon-RPG oyununun devam oyunu olan Lords of the Fallen, ekim ayında çıktığında heyecanla karşılandı ama pek çok kişi için beklentilerin altında kaldı. Beklentileri tam olarak karşılayamayan oyun, çok kötü yorumlar almasa da iyi yorumlar da aldı diyemeyiz. Aynı şekilde oyunun satış rakamları da vasattı. Ne iyi ne kötü diyebileceğimiz bu performans, serinin geleceğini de havada bıraktı. Çünkü karar her iki yöne de gidebilirdi. Ancak günün sonunda karar seriyi devam ettirmekten yöne çıktı.

CI Games stüdyosu, bugün bir açıklama yaparak Lords of the Fallen 2’yi resmi olarak duyurdu. CI Games oyun için net bir çıkış tarihi açıklamadı ama yeni Lords of the Fallen oyununu 2026’da çıkarmayı planladıklarını açıkladı.

Lords of the Fallen

Öte yandan bu duyuruyla birlikte ilginç bir açıklama da geldi. CI Games, Lords of the Fallen 2’yi büyük ihtimalle Steam’de satışa sunmayacaklarını açıkladı. Oyunun çıkışına en az iki yıl varken böyle bir açıklama yapılmasının sebebi ise Epic Games ile anlaşılması. Yeni Lords of the Fallen oyunu PC tarafında Epic Games’e özel olacak. Ancak bu durum konsollara gelmesini engellemeyecek. Oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e de gelecek.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu