Lords of the Fallen 2 İçin Çalışmalar Başladı

Lords of the Fallen 2

CI Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz aylarda oyunseverlerle buluşan Lords of the Fallen’ın devam oyunu için çalışmalara başlandığı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamayla popüler savaş oyunu serisi Sniper: Ghost Warrior’ın yeni üyesinin yapım aşamasında olduğunu duyuran Polonyalı oyun stüdyosu CI Games, bugün de bir diğer sevilen serisinin yeni oyununu duyurdu. Alman oyun stüdyosu Deck13 Interactive’le birlikte geliştirdiği Lords of the Fallen serisinin geleceğiyle ilgili konuşan stüdyo, Lords of the Fallen 2 için çalışmaların şimdiden başladığını resmi olarak açıkladı.

Lords-of-the-Fallen (1)

Stüdyonun bugüne kadar geliştirdiği en iddialı yapımlar arasında yer alan Lords of the Fallen, Ekim ayında piyasaya sürülmüş ve oyunseverler tarafından beğeniyle karşılanarak yeni bir serinin temellerini atmıştı. Birçok oyunsever tarafından dile getirilen hatalar ve sorunlar oyunun çıkışına gölge düşürmüş olsa da, bu durum CI Games’in devam oyunu için çalışmalara başlamasına engel olmamış gibi görünüyor. Oyun hakkında Eurogamer’a konuşan CI Games yöneticisi Tomasz Gop, devam oyunu için çalışmalara şimdiden başladıklarını, fakat henüz yapım aşamasının ilk aşamlarında olduklarını belirtti.

Dev Şirketler Rusya’yı Neden Terk Ediyorlar