Yeni Marvel dizilerinin yayın tarihleri açıklandı

Marvel dizisi Echo

Disney+’ta yayınlanacak olan Marvel dizileri Loki ve Echo’nun yayın tarihleri açıklandı. Her iki dizi de yıl bitmeden izleyicilerle buluşmuş olacak.

Son dönemde gerek sinema tarafında gerekse televizyon tarafında istediği gibi sonuçlar alamayan Marvel, bu sebeple gelecek planlarını revize etmiş ve bu yıl yayınlanması beklenen bazı film ve dizilerini ileri tarihlere ertelemişti. Bu karar, normalde bu yıl izleyicilerle buluşacağı açıklanan Loki ve Echo’nun 2023’te çıkıp çıkmayacağına da şüpheli hale getirmişti. Ancak görünen o ki Marvel bu dizileri izleyicilerle buluşturmak için 2024’ü beklemeyecek. Stüdyo, bugün bir açıklama yayınlayarak hem yeni dizisi Echo’nun hem de Loki’nin merakla beklenen 2. sezonunun yayın tarihlerini paylaştı.

İlk olarak Hawkeye dizisinde karşımıza çıkan Echo karakterinin solo dizisi, 29 Kasım’da Disney+ platformunda izleyici ile buluşacak. Normalde dizilerini haftalık olarak yayınlayan Marvel, Echo dizisinde ise farklı bir strateji izleyecek. 29 Kasım’da Echo’nun sadece ilk bölümü değil, tüm bölümleri aynı anda yayınlanacak.

Loki, 9 Haziran'da Disney+ platformuna geliyor!

Kingpin ve Daredevil gibi karakterleri de yeniden görme şansı yakalayacağımız Echo’dan bir ay önce Disney+’a gelecek bir diğer Marvel dizisi daha var ki o da Loki’nin merakla beklenen 2. sezonu. Ant-Man and the Wasp: Quantumania filmine de konu olan Kang karakterinin de önemli bir yer tutacağı yeni sezon, 6 Ekim’de başlayacak. Echo’nun aksine Loki yine haftalık olarak yayınlanacak.

Öte yandan WandaVision’ın uzantı dizisi olan Agatha: Coven of Chaos’un da yıl bitmeden izleyicilerle buluşması gündemde. Ancak henüz Agatha hakkında resmi açıklama yapılmış değil.

iQOO Neo 8 ve Neo 8 Pro görselleri sızdırıldı