LG, yeni dizüstü bilgisayar için patent aldı

lg2

Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) portalında LG dizüstü bilgisayar için yeni bir patent ortaya çıktı.

İlk olarak MySmartPrice tarafından fark edilen LG konsept dizüstü bilgisayar, birden fazla ekrana sahip. Konsept dizüstü bilgisayarın klavyesi, geleneksel dizüstü bilgisayarlarda bulduğundan çok daha küçüktür. Ancak, klavyenin her iki ucunda da iki ekran bulunuyor.

LG

Ekranlar dokunmatik işlevsellik sunuyor ve LG’nin özel olarak şu yazılı patent başvurusuna göre birden fazla görevi yerine getirebiliyor: “Bu tasarım, klavyenin her iki tarafında işlevsel dokunmatik yüzeylere sahip bir dizüstü bilgisayardır; konu tasarımındaki dokunmatik yüzeylerin sayısal tuş takımına dönüştürüldüğünü ve ses seviyesini, ekran parlaklığını vb. ayarlayabilen işlevsel bir tuşa sahip olduğunu gösterir; İşlevsel dokunmatik yüzeylerdeki harfler, sayılar ve simgeler ve kesik çizgiler, makalenin iddia edilen tasarımın hiçbir parçasını oluşturmayan kısımlarını gösteriyor.

LG

Basitleştirmek gerekirse, klavyenin her iki tarafındaki dokunmatik yüzeyler çok işlevli ve sağdaki dokunmatik yüzey olarak çalışabilir ve ayrıca sayısal tuş takımı olarak ikiye katlanabilirken soldaki parlaklık ve ses seviyesini ayarlamak gibi çeşitli kontroller için kullanılabilir. dizüstü bilgisayardaki seviyeler ve diğer birçok işlevsellik. Ancak, bu dokunmatik ekranların işlevselliğinin özelleştirilebilir olmasını bekliyoruz, bu da üretkenlik için büyük bir potansiyel sunacak.

LG

Özellikle, geleneksel olarak bir dizüstü bilgisayardaki klavyenin bulunduğu taban panelinin büyük bir bölümü boş bırakılmıştır. Ek olarak, patentler, dizüstü bilgisayarın Asus’un ErgoLift menteşe tasarımına benzeyen yukarı kaldırılabilen bir menteşeye sahip olduğunu gösteriyor. Bu menteşe türü, kapağı açtığınızda ekranın alt kısmının makinenin arkasını kaldırmasını sağlayarak tabandaki havalandırma deliklerinin nefes alması için daha fazla alan sağlar. Bu soğutma önerisi, dizüstü bilgisayarın bazı güçlü donanımlarla gelebileceğini gösteriyor. Tasarım patentleri henüz yayınlanmış olduğundan, cihazın çıkış zaman çizelgesini tahmin etmek zor.

TikTok internetin kralı oldu, Google’ı tahttan indirdi