iLife dizüstü bilgisayar Türkiye’de satışa çıktı – VLOG

iLife

iLife dizüstü bilgisayar,.dağıtıcı iş ortağı olarak Arena Bilgisayar ve Türkiye’nin başarılı e-ticaret platformu Hepsiburada ile işbirliği imzalayarak Türkiye tüketici elektroniği pazarına girdiğini duyurdu. Biz de bu videomuzda yeni ürünler hakkında sohbet ediyoruz.

iLife dizüstü bilgisayar Ultra ince dizüstü bilgisayarlar., 2’si 1 Arada ayrılabilir tabletler ve dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlar segmentlerinde MEA ve CIS bölgelerinde liderliğini kanıtlayan i-Life, Arena ve Hepsiburada’nın ülke çapındaki ağını kullanarak.en çok tercih edilen ürünlerini Türkiye’deki tüketicilerle buluşturuyor.

iLife dizüstü bilgisayar Türkiye’de satışa çıktı - VLOG

iLife dizüstü bilgisayar Türkiye’de satışa çıktı – VLOG

i-Life’ın Türkiye’de piyasaya süreceği modeller arasında ultra ince dizüstü bilgisayar. ZED AIR, kategorisindeki en ince dizüstü bilgisayar ZED AIR 3, taşınabilir ve dahili pile. sahip Hepsi Bir Arada (All in One – AIO) bilgisayar ZED PC ve dönüştürülebilir dizüstü. bilgisayar ZED NOTE 11 yer alıyor. Tüm ürün gamı en üst seviye kullanıcı deneyimi. sunmak üzere tasarlandı ve 700 ile1300 lira arasında değişen fiyat etiketleriyle ilgi çekiyor.

İyi seyirler.

Asus ZenBook Pro (2018) ön inceleme