The Last of Us Remastered Çıkış Tarihi Açıklandı

The Last of Us Remastered Çıkış Tarihi Açıklandı

Geçtiğimiz yılın en beğenilen oyunlarından The Last of Us’ı PlayStation 4’e taşıyacak olan The Last of Us Remastered’ın çıkış tarihi E3 2014’te açıklandı.

Naughty Dog stüdyosu tarafından geliştirilen The Last of Us, geçtiğimiz yıl PlayStation 3’e özel olarak piyasaya sürülmüş ve kullanıcılardan büyük ilgi görmüştü. Hem kullanıcılardan hem de oyun eleştirmenlerinden tam not alan The Last of Us, geçtiğimiz yıl dağıtılan en iyi oyun ödüllerinin birçoğunu kazanmayı başardı. Oyunun bu başarısından sonra harekete geçen Sony, The Last of Us’ı yeni nesil konsolu PlayStation 4‘e taşıyacağını açıklamış ve The Last of Us Remastered‘ı duyurmuştu.

The_Last_of_Us_DG

Naughty Dog stüdyosu daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada Sony’yle beraber bir çıkış tarihi üzerinde anlaştıklarını belirtmiş, fakat bu çıkış tarihini açıklamaktan kaçınmıştı. Ancak dün başlayan E3 2014‘teki etkinliği sırasında The Last of Us Remastered‘a değinen Sony, oyunun 29 Temmuz’da PlayStation 4 kullanıcılarına sunulacağını ve şimdiden ön sipariş verilebileceğini duyurdu.

The Last Guardian Hala Hayatta