The Last of Us Remastered’dan İlk Resmi Görüntüler

The Last of Us Remastereddan İlk Resmi Görüntüler

2013’ün en başarılı oyunları arasında yer alan The Last of Us’ın PlayStation 4 versiyonu olan The Last of Us Remastered’dan ilk resmi görüntüler yayınlandı.

PlayStation’a özel olarak geliştirdiği oyunlarla tanınan Naughty Dog stüdyosu tarafından geliştirilen The Last of Us, geçtiğimiz yıl Sony tarafından PlayStation 3 özel olarak piyasaya sürülmüş ve kullanıcılardan büyük ilgi görmüştü. 2013 yılının en başarılı oyunları arasında yer alan The Last of Us, oyunseverlere sunduğu eşsiz oynanış ve dramatik hikayesiyle sağlam bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. The Last of Us’ın yakaladığı bu başarının ardından Sony’nin PlayStation 4 kullanıcılarına yönelik olarak hazırladığı The Last of Us Remastered‘ı duyurması uzun sürmedi.

The_Last_of_Us_Remastered (1)

PlayStation 3’ün sınırlarını zorlayan oyunlar arasında yer alan The Last of Us‘ın eksik kaldığı nadir noktalardan biri de grafikleriydi. Ancak PlayStation 4 kullanıcıları tarafından sabırsızlıkla beklenen The Last of Us Remastered bu eksikliği fazlasıyla giderecek gibi görünüyor. The Last of Us Remastered’dan ilk görüntülerin geçtiğimiz günlerde internete sızdırılmasının adrından şimdi de oyundan ilk resmi görüntüler Naughty Dog tarafından yayınlandı. Yayınlanan bu resimlerde de görülebildiği oldukça gelişmiş bir görsellik sunacak olan PlayStation 4 versiyonu, 29 Temmuz’da oyunseverlere sunulacak.

The_Last_of_Us_Remastered (2)

Counter-Strike İçin Dota 2 Benzeri Bir Turnuva Hazırlanabilir