The Last of Us Part 2 ne zaman çıkacak? İşte yanıtı

last of us part 2

İlk oyunuyla fırtınalar koparan The Last of Us, devam oyunuyla da hayli ilgi çekmiş durumda. Peki The Last of Us Part 2 ne zaman satışa sunulacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Uncharted serisinin de yapımcısı olan Naughty Dog, PlayStation 3’ün son zamanlarında The Last of Us’ı satışa sunmuştu. The Last of Us gerek hikayesi, gerek oynanış dinamikleri, gerekse de grafikleriyle oyun severlerden övgü toplamayı başarmıştı.

Genel kanı The Last of Us’ın devam oyununun kısa süre içerisinde satışa sunulacağı yönündeydi. Fakat Naughty Dog, The Last of Us’ın devam oyunu yerine önceliği Uncharted serisine verdi. Bizler acaba The Last of Us Part 2 bir sonraki nesilde mi karşımıza çıkacak diye düşünürken, beklenen duyuru geldi.

The Last of Us Part 2, geçtiğimiz yıl PlayStation 4 için duyurulmuştu. Kısa süre önce de oyun için ilk oynanış videoları yayınlandı. 2019’a gelmiş olmamıza karşın, Naughty Dog hala oyun için bir çıkış tarihi açıklamış değil.

The Last of Us 2 çıkış tarihi

Malum, Sony bu sene gerçekleşecek olan E3’e katılmayacak. Büyük bir ihtimalle 2020’de çıkması planlanan PlayStation 5 için ön hazırlıklar başlamış durumda. Haliyle The Last of Us 2 çıkış tarihinin E3’te duyurulmayacağı da böylelikle kesinleşmiş oldu.

Sony’e yakınlığı ile bilinen isimlerden biri olan Alanah Pearce, konu hakkında kısa bir açıklamada bulundu. Pearce, The Last of Us’ın devam oyununun 2019 içerisinde çıkacağını belirtti. Böylelikle The Last of Us 2’nin PS5’in çıkış oyunu olacağı yönündeki söylentiler de çürütülmüş oldu. Büyük bir ihtimalle yeni Last of Us oyunu 2019’un ikinci yarısında satışa sunulacaktır.

En çok izlenen Marvel filmleri için tıklayın